Vi er din elektriker i Gribskov!

Dårligt udført arbejde, upålidelig arbejdskraft og indviklede indstalleringer. Dette er blot nogle af de ord der bliver brugt om folk i branchen, men Gribskovel EL er her for at vise, at der findes godt udført el-arbejde!

elektriker Gribskov

Veludført arbejde til konkurrencedygtige priser og til tiden

Hvad udfører og tilbyder vi?

 Gribskov El udfører alle former for opgaver inden for elektriske installationer, herunder intelligente bygningsinstallationer til styring af lys, varme og ventilation. Derudover kan det godt være svært at overskue opsætningen og eventuelt vedligeholdelse, men vi står gerne for projektering og rådgivning til opsætning og vedligeholdelse, så tøv ikke med spørgsmål! Ønsker I dernæst et el-tjek for at se, om jeres installationer er sikre og overholder alle regler, så tilbyder vi et eftersyn til en konkurrencedygtig pris.

Vi tilbyder derudover, at man kan købe kabler eller kontakter, så har I brug for nye kabler eller kontakter, så har vi et stort udvalg af driftsikre produkter fra de førende producenter.

Vi lægger stor vægt på…

Hos Gribskovel EL lægger vi stor vægt på professionalisme og på at udføre alt arbejde professionelt. Det betyder bl.a. at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst, da vi mener, at kommunikationen med kunden er altafgørende og skaber et langt bedre resultat! Vi lægger derudover stor vægt på, at arbejdet udføres til tiden, og at installationerne installeres intelligent!


5 gode grunde til at vælge Gribskovel EL

– Pålideligt arbejde til tiden!
– Stor kunde-mindet service!
– Intelligente installationer!
– Konkurrencedygtige priser!
– Stor erfaring!

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud og service, og lad os sammen lægge en plan for dit projekt!

Gribskovel EL – din elektriker i Gribskov

 Ring i dag!