content-anbefaler-1
I alt for mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige foreskrifter ikke er overholdt. Ofte desværre begge dele.

Ældre huse kan ofte gemme på et mylder af gamle ledninger og slidte installationer. Dette kan ofte blot være et irritationsmoment, men kan desværre også være årsag til brand i hjemmet.

Derfor vil det være en god idé, sammen med en autoriseret elinstallatør, at gennemgå dine elinstallationer og få rettet op på de fejl og mangler der kunne være. Er der anvendt gamle eller ulovlige komponenter i din elinstallation, kan dit hjem være i farezonen – tag derfor Gribskov EL ApS med på råd.

Følgende leverandører anbefaler din professionelle installatør – Gribskov EL ApS:

ADI-ALARMSYSTEM  Agfeo  asger bc LYS  Bosch  Cisco  D-Link  Eaton Powerware  Fagerhult  Flash Light  Flos  Focus Lighting  Glamox  Halodan  HouseGuard  iGuzzini  JO-EL Electric  Lauritz Knudsen  Lindab  Linksys  Louis Poulsen  Lumiere (1)  Luxo  Nordlux  Osram  Philips  Safe-Light  smart-house  Solar Light  Thermex  Thorn  Unelco (1)  Videx  X-Dust