Erhverv

Autoriseret el-installatør med speciale i erhvervsinstallationer

Erhverv

Vi tilbyder blandt andet

Erhvervsinstallationer

Styring PLC/KNX

Videoovervågning

Erhvervsinstallationer du kan stole på

Med mange års erfaring inden for elektrikerarbejde for erhverv, er vi den rette samarbejdspartner, hvis du som virksomhed står, og har brug for hjælp. Gennem tiden har vi løst opgaver i fabrikshaller, kontorbygninger og mange flere steder.

Vi er eksperter i intelligente bygningsinstallationer, og sørger altid for, at installationerne opfylder alle lovmæssige og energimæssige krav. Hertil har vi vores egen lift, så vi uden besvær hurtigt og effektivt kan tilgå høje og vanskelige områder.

Vores store ekspertise inden for erhvervsinstallationer gør, at vi kan udføre alle typer opgaver – Store som små. Vi kan derfor bistå med rådgivning og udførsel inden for alle typer opgaver.

Vi kommer altid til tiden, er pligtopfyldende og effektive – Hos Gribskov EL har vi ydermere mange års erfaring med PLC og KNX styring, hvilket oftest er essentielt, når der skal udføres erhvervsinstallationer.

Kontakt autoriseret el-installatør

Når du skal have udført erhvervsinstallationer, er det essentielt, at disse udføres korrekt. Forkerte installationer kan være farlige, og kan forårsage brand såvel som personskader. Derudover kan forkerte elinstallationer føre det sammenbrud i hverdagen. Hos Gribskov EL er vi autoriserede, og sætter en stor ære i kvalitet. Dette er din garanti for korrekte løsninger, og sikkerhed i topklasse.

Kontakt os i dag, og tag en uforpligtende snak omkring jeres behov og ønsker. Vi kommer også gerne ud, og besigtiger opgaven. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon: 20 29 05 26 eller på email: info@gribskovel.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontaktoplysninger

Vi er medlem af