PLC/KNX Styring

Intelligente bygningsinstallationer udført af autoriseret el-installatør

PLC/KNX Styring

Specialister i PLC styring

Programmable Logic Controller, også kendt som PLC, er en programmerbar enhed, der er specielt udviklet til automation og styring af en proces. Dette kan eksempelvis være nødvendigt for åbning og lukning af en ventil, styring af temperaturer, styring af flow og tryk eller noget helt fjerde. PLC’en består af små digitale relæer eller transistorer, der programmeres med software, hvilket gør, at der ikke skal foretages fysiske ændringer fysiske forbindelser.

Fordelene ved at vælge PLC er ikke blot mange, men kan også være en nødvendighed. Dette skyldes, at PLC er fysisk betydeligt mindre, og styringen er nemmere at foretage ændringer i end mekaniske relæstyring.

Hos Gribskov EL er vi specialister i industristyring, hvorfor PLC er et område vi er eksperter inden for. Med mange års erfaring er vi det rette valg, hvis du ønsker intelligente bygningsinstallationer. Vi værner omkring høj kvalitet, og er grundige i vores arbejde. Dette er din garanti for veludført og korrekt udførsel. Hertil din sikkerhed for, at alle lovmæssige- og klimamæssige krav er opretholdes.

KNX styring udført af autoriseret el-installatør

Behovet for styringssystemer i diverse erhvervsbygninger er større end nogensinde før, og behovet stiger kontinuerligt. Dette er skyldes de mange fordele, som intelligente styringssystemer tilbyder.

Med et KNX system i virksomheden kan du nemt styre alle elektriske løsninger – Og spare penge på elregningen. Systemet giver nemlig mere komfort, mere sikkerhed og en større energibesparelse. Med KNX styring kan du bekvemt og fleksibelt styre alt fra belysning og aircondition til systemer såsom adgangskontrol.

Installering og programmering af KNX systemer er forbundet med høj kompleksitet. Derfor anbefaler vi altid, at du lader fagudlærte specialister stå for opgaven. Hos Gribskov EL har vi mange års erfaring inden for styringssystemer, og er specialister i installering og service af KNX systemer.

Få et uforpligtende tilbud

Lyder et intelligent styringssystem som noget for dig? Eller er du blot nysgerrig på hvordan, et styringssystem kan være en fordel for din virksomhed? Tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker, samt hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine behov.

Du kan kontakte os på telefon: 20 29 05 26 eller på email: info@gribskovel.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Medlem af