Erhvervsinstallationer

Autoriseret elektrikerfirma med speciale i ladestandere

Autoriseret el-installatør med speciale i erhvervsinstallationer

Sikre og kvalitetsbevidste løsninger

Skal du bruge en autoriseret el-installatør til udførsel af elinstallationerne i din virksomhed? Så er du det rette sted. Hos Gribskov EL har vi mange års erfaring med erhvervsinstallationer, og er autoriserede.

Erhvervsinstallationer spænder bredt, og kan være alt lige fra belysning til komplekse styringssystemer. Fælles for disse er dog, at udførelsen skal være korrekt. Forkerte elinstallationer er farlige, og kan forårsage brand såvel som personskader. Derfor bør du altid rådføre dig med fagudlærte og autoriserede el-installatører, når du skal have lavet elinstallationer.

Hos Gribskov EL har vi gennem årene hjulpet diverse store såvel som små virksomheder med, at få sikre og funktionelle løsninger. I den forbindelse har vi udført opgaver i fabrikshaller, kontorlokaler og andre erhvervsbygninger. Som professionelt elektrikerfirma værner vi omkring høj kvalitet og god service. Dette gælder uanset opgavens størrelse.

En bred vifte af muligheder

Vores mange års erfaring inden for erhvervsinstallationer gør, at vi kan udføre alle typer opgaver. Vi er blandt andet eksperter inden for:

Passer ovenstående ikke på dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter i erhvervsinstallationer, og kan udføre alle typer opgaver. Hertil har vi vores egen lift, hvilket gør, at vi hurtigt og effektivt, kan tilgå svært tilgængelige steder.

Kontakt Gribskov EL

Kontakt os allerede i dag og tag en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Vi kommer også gerne ud, og ser på dine problemstillinger, og tager en snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon:20 29 05 26 eller på email: info@gribskovel.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Medlem af