Ladestandere til Elbiler

Autoriseret elektrikerfirma med speciale i ladestandere

Ladestandere til Elbiler

Høj kvalitet og korrekt udførsel

De seneste år har el- og hybridbiler oplevet en stor stigning i popularitet blandt den danske befolkning. Hertil er behovet for ladestandere i indkørslen, baggården og andre steder ligeledes steget. Er du ejer af en bil, der kører helt eller delvist på el, så er en ladestander uundværlig.

Hos Gribskov EL har vi specialiseret os i opsætning af ladestandere, da vi er fortaler for grøn omstilling. Derfor kan vi tilbyde kyndig rådgivning og professionel montering af alle typer modeller på markedet. Vi tilpasser altid vores løsninger efter dine behov og ønsker. Hertil kan vi installere din nye ladestander i selve fliserne eller asfalten, såvel som på væggen i din carport eller garage.

Da bilfabrikanterne ikke har en fælles standard for opladning af elbiler, er det essentielt, at monteringen af ladestanderne er udført korrekt. El- og hybridbiler oplades nemlig forskelligt og med forskellige stik. For at undgå skader på andre elinstallationer tilknyttet boligen, sørger vi altid for at være grundige, og sikre korrekt udførsel.

Eksperter i ladestandere og eltavler

Der findes et hav af forskellige løsninger, når det kommer til ladestandere. Vi anbefaler derfor altid, at du tager en autoriseret el-installatør med på råd, når du skal have monteret en ladestander. På den måde er du sikker på korrekt udførsel, høj kvalitet og at undgå skader på boligen.

Hos Gribskov EL er vi eksperter i ladestandere og eltavler. Vi sørger for, at ladestanderen installeres korrekt, og at den bliver separeret fra de andre systemer i din eltavle.

Overvejer du at anskaffe dig en ladestander? Så er Gribskov EL et sikkert valg. Vi har mange års erfaring, og tager hånd om opgaven fra A-Z. Vi kan varetage alt i processen – Lige fra leverance af laderen, installation og nedgravning af kabler, hvor dette er nødvendigt.

Få et uforpligtende tilbud

Lad den grønne omstilling starte allerede i dag. Kontakt os og tag en uforpligtende snak omkring dine behov, ønsker og muligheder. Vi tilbyder høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hertil overholder vi altid det aftalte, og går ikke på kompromis med sikre løsninger. Dette er din garanti for veludført håndværk.

Du kan kontakte os på telefon: 20 29 05 26 eller på email: info@gribskovel.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Medlem af