Private Elinstallationer

Rådgivning og udførsel af autoriseret el-installatør

Private Elinstallationer

Kompetent og autoriseret elektriker

Elinstallationer spænder bredt, og kan være alt lige fra belysning til ladestandere. Fælles for disse er dog, at udførelsen skal være korrekt. Forkerte elinstallationer er farlige, og kan forårsage brand såvel som personskader. Derfor bør du altid alliere dig med en fagudlært og autoriseret elektriker, når du skal have lavet elinstallationer.

Hos Gribskov EL har vi mange års erfaring, og har altid kunden i fokus. Vi lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores store ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger til den absolut bedste pris.

Nogle gange går et projekt i stå, da der skal laves udgravninger. Det er ikke alle elektrikere, som har de rette maskiner til sådan en opgave. Derfor skal der trækkes på andre håndværksgrupper. Dette er ikke tilfældet hos os – Vi har nemlig vores egen minigraver. På den måde kan vi være med fra start til slut i dit projekt. Lige fra planlægning og rådgivning til udførsel.

Mulighederne er mange

Vores mange års erfaring inden for elektrikerbranchen gør at vi kan udføre alle typer elektrikeropgaver – Uanset størrelse og kompleksitet. Vi løser en bred vifte af opgaver, og har især stor erfaring med følgende:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Som professionelt elektrikerfirma udfører vi en lang række specialopgaver. Vi kommer altid til tiden, er pligtopfyldende og har gennemsigtighed i vores priser. Du skal kunne stole på din elektriker – Og det kan du hos os.

Kontakt Gribskov EL

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår disse, samt hvordan vi kan hjælpe dig.

Når du vælger os til at stå for opgaven, får du fornøjelsen af en smilende og autoriseret elektriker, som har stort fokus på kvalitet og korrekt udførsel.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 29 05 26 eller på email: info@gribskovel.dk.

Medlem af